Popesti Leordeni, Ilfov

99000

Va oferim spre vanzare o vila cu o arhitectura moderna, facand parte dintr-un complex nou de vile individuale ce incanta cu forma lor dar si cu mixul culorilor alese.

Locatia este aerisita cu acces facil  catre zona comerciala a orasului Popesti-Leordeni, situata la 10 minute distanta de intrarea in Bucuresti, acestea fiind cateva dintre atuurile pe care zona le ofera.

Regimul de inaltime al imobilului este P+1, avand o suprafata utila de 197 mp, o curte generoasa de 200 mp, total teren 300mp,plus cota de drum  si  trei  locuri de parcare.

Locuinta dispune la parter de un living amplu, bucatarie mare, o baie complet utilata,o camera tehnica, un hol si 1 terase. La etaj se regasesc 3 dormitoare intre care un dormitor matrimonial cu baie, o baie mare, un hol ,un balcon si o terasa superba.

Vila se poate vinde la cheie mobilata sau nemobilata, complet finisata si dispune de gresie si faianta import, parchet laminat, usa metalica antiefractie la intrare, obiecte sanitare in bai, calorifere din otel, centrala termica 24 kw, tamplarie pvc cu geam termopan,rulouri electrice, usi interioare ,curte amenajata,put propriu,avand canalizare,gaze,toate utilitatiile.

Proprietatea se incadreaza in cea mai buna clasa energetica, atat datorita instalatiilor de buna calitate, centralei termice, tamplariei exterioare cat si prin faptul ca exteriorul este anvelopat cu polistiren.

SISTEMUL CONSTRUCTIV:

 •  caramida Porotherm 25 cm (exterior) / 11.5 cm (interior);
 •  structura pe cadre (stalpi + grinzi) din beton armat;
 •  sape + tencuieli mecanizate;
 •  placa de beton turnata peste etajul 1;
 •  izolata cu polistiren de 10 cm la exterior;
 •  acoperişul este tip cubic.

Utilitati: Enel, Distrigaz, canalizare gravitationala.

Aceasta locuinta este cea mai buna alegere daca va doriti o casa intima, spatioasa, deosebita din punct de vedere estetic, cu un excelent raport calitate pret, care sa ofere familiei dumneavoastra tot confortul unei locuinte noi.

Toate documentele sunt la zi,fara sarcini.

 

 

Tip:decomandat Confort:lux Etaj:P+1 An Constructie:2011 Suprafata Utila:197 m2 Camere:4 Dormitoare:3 Grupuri Sanitare:3 Balcoane:2 Locuri de parcare:3

Utilitati si Finisaje

Utilitati generale:curent, apa, canalizare, gaz, cablu tv Sistem incalzire:centrala proprie, calorifere Acces Internet:da, wireless Geamuri:geam termopan pvc Izolatii termice:exterior Jaluzele verticale:da Pereti:faianta, vopsea lavabila Podele:gresie, parchet Rulouri obloane:da Usa intrare:metal Usi Interior:pvc

Dotari

Alte spatii utile:terasa Mobilat:mobilat Bucatarie:mobilata, utilata Alte dotari:aer conditionat

Vecinatati

 • Maxi Taxi
 • Centru Comercial

Acte

 • Numar Cadastral
 • Carte Funciara
 • Rol Fiscal

Poze